Παραδέχεται τα περί ΑΦΜ ο Τζήμας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

O Σάκης Τζήμας παραδέχεται ότι το έψαξε νομικά για εξαγορά ΑΦΜ. Σε ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου με τίτλο «Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός Βόλου»-Το έψαξε νομικά για ΑΦΜ ο Τζήμας: «Ό,τι αποφασίσουμε σαν οικογένεια», τονίζεται: «Στη σύσκεψη του νομικού επιτελείου του κ. Τζήμα, εκτός της απόφασης να κατατεθούν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων για δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του κ. Μελτζανίδη και της Ομοσπονδίας, με προσωρινή διαταγή, συζητήθηκε η νομική πλευρά των όσων ακούγονται τις τελευταίες ώρες για εξαγορά ΑΦΜ και κατά πόσο είναι εφικτό η διατήρηση του ονόματος και του σήματος της ομάδας, όπως ακριβώς είναι και τώρα.

Ο Σάκης Τζήμας εκφράστηκε με απόλυτο θαυμασμό για τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου του οποίου την άποψη σέβεται απόλυτα: «Στη ζωή μου έχω βοηθήσει πολλούς, ωστόσο πιο συγκροτημένο κόσμο απ’ αυτόν του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχω ξαναδεί. Αν κι έχω ζήσει την αχαριστία, όπως λίγο-πολύ όλοι μας, όμως στον Ολυμπιακό Βόλου πιστεύω πως βρήκα την οικογένειά μου».

Τα αποτελέσματα της σύσκεψης αλλά και την άποψή του θα την ακούσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου και όχι μόνο, στην τηλεοπτική εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», τη Δευτέρα (5/5) το βράδυ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.