Θεοδοσιάδης: “Κρατάμε από το παιχνίδι μόνο τους τρεις βαθμούς” (video)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ρήγα στο Magnesiasports μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Λάρισας

Ικανοποιημένος μόνο από το νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση του Ρήγα Φεραίου έμεινε ο προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης. Μιλώντας στο Magnesiasports μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας είχε πολλά παράπονα από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Αυτό που θα κρατήσουμε από το παιχνίδι είναι μόνο οι τρεις βαθμοί γιατί η εικόνα μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν καθόλου καλή. Άλλα είχαμε σχεδιάσει και άλλα κάναμε. Γι’ αυτό στο ημίχρονο έκανα τρεις αλλαγές, παρότι προηγούμασταν στο σκορ, χωρίς να απειλούμαστε”.

Στο δεύτερο μέρος ο Ρήγας ανέβασε την απόδοσή του, κάτι που παραδέχθηκε ο 53χρονος τεχνικός: “Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας μας. Πετύχαμε δεύτερο γκολ και δημιουργήσαμε ορισμένες κλασικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα”.

Πάντως, ο κ. Θεοδοσιάδης είναι διατεθειμένος να αλλάξει πράγματα στον Ρήγα: “Η εικόνα της ομάδας με προβληματίζει και πρέπει να αλλάξουμε πράγματα αν θέλουμε να επανέλθουμε στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών. Διαπιστώνω ότι έχουμε χάσει την συγκέντρωση και την αυτοπεποίθησή μας και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτά τα κομμάτια”.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Γιώργος Πέγιος

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.