Με τη δεύτερη αγωνιστική ξεκινά μεθαύριο Κυριακή (17/9) το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς η πρώτη αναβλήθηκε λόγω των πλημμυρών στη Θεσσαλία.
Ο Μαγνησιακός στο πρώτο του παιχνίδι ιστορικά στη Γ’ Εθνική είναι γηπεδούχος με αντίπαλο τον Πιερικό στο Π. Μαγουλάς (16.00).
Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας, Θάνος Θεοδώρου, δήλωσε στο Magnesiasports για τη μεθαυριανή πρεμιέρα της ομάδας του: «Ο Πιερικός κακά τα ψέματα μαζί με τα Τρίκαλα έχουν το πιο βαρύ όνομα στην κατηγορία. Το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας ξεκίνησε αργά και άλλαξε πρόσφατα προπονητή αντί να μας ικανοποιεί, θα πρέπει να μας δημιουργεί μία μεγαλύτερη εγρήγορση, γιατί ίσως έρχεται με την ψυχολογία ότι δεν έχει τίποτα να χάσει.
Εμείς δείξαμε στο τελευταίο φιλικό σε καλή κατάσταση και η ομάδα έχει μπει σε διαδικασία φρεσκαρίσματος και ξεκούρασης.
Αν παίζαμε την προηγούμενη Κυριακή, θεωρώ ότι δεν θα ήμασταν τόσο έτοιμοι. Πιστεύω ότι και οι άλλες ομάδες έχουν θέματα με τον μικρό χρόνο προετοιμασίας. Από κει και πέρα τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής κρίνονται στις λεπτομέρειες και δύσκολα ξεκλειδώνουν τα σκορ. Λίγα παιχνίδια είναι αυτά που ξεφεύγουν. Οπότε πρέπει να είμαστε σοβαροί και να βγάλουμε πάθος. Παίζουμε στην έδρα μας και θα παλέψουμε για το καλύτερο».
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

















