Τζήμας: «Απόλυτα αποδεκτές οι περισσότερες προτάσεις μου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Κάνοντας λόγο για οικογενειακό κλίμα

Στην επιβεβαίωση του καλού κλίματος στη συνάντηση των μελών του ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου με τον ίδιο προχώρησε και ο Σάκης Τζήμας, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως σημειώνεται: «Τα μέλη του Δ.Σ. άκουσαν με προσοχή τις προτάσεις του κ. Τζήμα με τις περισσότερες εξ αυτών να γίνονται απόλυτα αποδεκτές. Το οικογενειακό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, συνεχίστηκε και στο γεύμα που παρέθεσε ο κ. Τζήμας, στα μέλη του Δ.Σ., στο γνωστό, παραλιακό, ουζερί «Λέπι».
Οι προτάσεις θα συζητηθούν στην πρώτη, άτυπη, γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί εντός του προσεχούς, χρονικού διαστήματος, στην οποία θα μπορούν να παρευρεθούν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, είτε είναι μέλη του Ερασιτέχνη, είτε όχι. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν στην επίσημη Γενική Συνέλευση που θα ανακοινώσει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.