Τρίτη στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών η ΑΕΛ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Mε τον μικρό τελικό ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή και ΑΕΛ άρχισε η διαδικασία των αγώνων κατάταξης στο πρωτάθλημα Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών, που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα οι Λαρισαίες επικράτησαν 2-0 σε βάρος της Αγίας Παρασκευής και κατέκτησαν την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε 1-0 στo 31′ με πλασέ της Ριμπάνσκα και πέτυχε το 2-0 με τη Ναφούλα, επίσης με κοντινό πλασέ στο 71′, με την αναμέτρηση πάντως να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολουθεί στο Πανθεσσαλικό ο τελικός ανάμεσα στις ομάδες του ΠΑΟΚ και των Αβαντίδων Χαλκίδας.

Αγία Παρασκευή: Γιαννακούλη, Δουλή, Αναστασίου Αικ., Μανέτα, Βιτούλα, Γάτη (86΄ Σιαφαρίκα), Ανδρικοπούλου (65΄ Αναστασίου Αλεξία), Μπριασούλη, Παθιακάκη (86΄ Πουρνιά), Καμαριανού, Νταρζανού (91΄ Μπιρλή).

ΑΕΛ: Βλασιάδου, Παυλοπούλου (73΄ Τσιάρα), Νάφουλα, Σωτηριάδη, Ριμπάνσκα, Μούστο (85΄ Σιάχου), Λάσκου (85΄ Μίσσια), Νικολαΐδου, Γούλα, Ρήγα (91΄ Κόντου), Σκοτεινιώτη (46΄ Τσαραντάνη).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.