Κοντράστ συναισθημάτων σε ιταλικό και ισπανικό Τύπο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το «μπαμ» της δεκαετίας ή, το «κόλπο του αιώνα», όπως και να το πει κανείς, η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους ήταν η είδηση της Τρίτης (10/07).

Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις κορυφαίες μετακινήσεις παικτών στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Όπως είναι επόμενο τα ΜΜΕ της Ιταλίας εξυμνούν την κίνηση της «Γιουβε», ενώ από την άλλη, ο ισπανικός Τύπος «μελαγχολεί».

Ο CR7 ήταν το βασικό θέμα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων των δύο χωρών, όπως προαναφέραμε με αντικρουόμενα συναισθήματα.

Ας δούμε πως… το πήραν οι Ίβηρες:

Marca: «Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά κάποιος σαν αυτόν», αναφέρει η κορυφαία ισπανική εφημερίδα, η οποία, μάλιστα, έχει ένα εντυπωισιακό πρωτοσέλιδο με 451 μπάλες, όσα και τα γκολ του Πορτογάλου σταρ στα 10 χρόνια του στη Μαδρίτη.

Η «As» γράφει: «Αντίο Κριστιάνο. Ήταν όμορφο, αλλά σκληρό», ενώ φιλοξενείται και μία δήλωση του παίκτη: «Αυτά τα χρόνια στην Ρεάλ και στη Μαδρίτη ήταν ίσως τα πιο ευτυχισμένα της ζωής μου».

Sport: «Σοκ Κριστιάνο» αναφέρει η εφημερίδα της Καταλονίας, ενώ η «Mundo Deportivo» κυκλοφόρησε με τον τίτλο: «CR SETTE», με τον αριθμό “7” στα ιταλικά.

Από την άλλη οι Ιταλοί πανηγυρίζουν:

Η «Tuttosport» αναφέρει: «Ο “μπιανκονέρο” Ρονάλντο είναι εδώ. Το κόλπο του αιώνα».

Η «Corriere dello Sport» κυκλοφορεί με τίτλο: «FIAT LUX», κάνοντας λογοπαίγνιο με την ιταλική εταιρεία αυτοκινήτων που λέγεται ότι θα καλύψει το ποσό της μεταγραφής και προσθέτει πως: «Ξαναζωντανεύει τη Serie A»

Τέλος η «Gazzetta Dello Sport» γράφει: «Έφτασε. Το κόλπο του αιώνα»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.