Κούγιας: Ο Αυγενάκης μας αποκάλυψε ότι από τις 12 περσινές ομάδες της SL2 οι 11 ήταν αναμεμειγμένες σε στημένα

Πολλά και διάφορα είπε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά τη διάρκεια παρουσίασης του νέου τεχνικού της ομάδας Ηλία Φυντάνη, σήμερα το απόγευμα, αλλά ξεχώρισε η παρακάτω δήλωσή του «Ο Αυγενάκης μας αποκάλυψε ότι απ’ τις 12 περσινές ομάδες της SL2, οι 11 ήταν αναμεμειγμένες σε στημένα παιχνίδια, γι’ αυτό μειώνεται το εύρος του στοιχηματισμού στην κατηγορία και μας τόνισε πως στην Ευρώπη θεωρείται η πιο βρώμικη κατηγορία με τις πιο βρώμικες ομάδες», είπε σχετικά με την φετινή κατηγορία των «βυσσινί», απαιτώντας να κάνει άμεσα τη δουλειά της η ΕΕΑ με κάτι νεόκοπους παράγοντες απ’ το εξωτερικό. «Οπότε μην εκπλαγείτε αν έχουμε ανακλήσεις πιστοποιητικών στην πορεία», κατέληξε.

 

Δύο σε έναν οι φετινοί στόχοι

«Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, με την ομάδα να βγει έτοιμη για την επόμενη πενταετία», υπογράμμισε σε σχέση με τους τρέχοντες στόχους της ΠΑΕ ΑΕΛ, υπεραμυνόμενος της παρουσίας 35-36 παικτών στο ρόστερ, αφού το 1/3 είναι νεαροί και εξελίξιμοι… «Θα τους τρελάνουμε με τη μπάλα που θα παίξουμε, όπως υποσχέθηκα ότι θα τους τρελάνουμε στη νομιμότητα»!!!

 

Πρεμιέρα στις 30 Οκτωβρίου η SL2

Στη συνέχεια έγιναν δύο ερωτήσεις προς το νέο προπονητή της ΑΕΛ, αλλά απάντησε άλλος… Μη ρωτάτε ποιος!!! Ιδού οι απαντήσεις:

«Πάμε για πρεμιέρα 31/10, έχουμε τηλεδιάσκεψη με ΕΤ3, είναι τραγωδία και οικονομική καταστροφή οι 32 ομάδες, αλλά ευτυχώς εμείς το σώζουμε λόγω solidarity. Θα παρουσιαστούν και νέοι χορηγοί interwetten, pizza fan, doll, που λόγω και επαγγελματικής σχέσης συμπαρίστανται. Παίρνουμε 400 χιλ. ευρώ τη φανέλα όταν στη SL1 παίρνουν 80 χιλ. Κάποιοι θέλουν να είμαι καλά και φροντίζουν να βοηθούν τις ομάδες μου».

«Του είχα ζητήσει του Φυντάνη να έρθει ως βοηθός του Φέστα και μου είπε, «ε όχι και βοηθός του Φέστα». Τον έχω δει να έχει απίστευτες ιδέες στον πάγκο και αν πετύχει θα βρούμε προπονητή για πάντα»…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.