H κλήρωση του κυπέλλου: Mε ΟΦΗ ο ΝΠΣ Βόλος

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δώδεκα ομάδες μπήκαν στην κληρωτίδας της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου δημιουργήθηκαν έξι ζευγάρια, αφού η ΕΠΟ αποφάσισε ότι δεν καλύπτεται από τη σχετική πρόταση της επιτροπής λοιμωξιολόγων, και τελικά δεν συμπεριέλαβε τις ομάδες της Super League 2 στη διαδικασία.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός και η Λαμία θα συνεχίσουν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση του θεσμού, ενώ η κλήρωση δεν έβγαλε κάποιο ντέρμπι. Από την άλλη, ο ΝΠΣ Βόλος κληρώθηκε με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό δίνοντας το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντι του την ΑΕΛ.

Οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές, οι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν στις 19-20-21 του Ιανουαρίου, ενώ της δεύτερης στις 2-3-4 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν:

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

ΝΠΣ Βόλος – ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος

Άρης – Αστέρας

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.