Με γκολ του Λευτέρη Λυρατζή στο 74ο λεπτό η εθνική ομάδα των παίδων νίκησε 1-0 την Ισπανία στον δεύτερο αγώνα της για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, παραμένοντας εντός του στόχου της, που είναι η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Στην τελική φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην Κροατία 3-19/5/2017, προκρίνονται από την Elite Round, εκτός της διοργανώτριας Κροατίας, οι 8 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι 7 καλύτερες δεύτερες βάσει των αποτελεσμάτων που θα έχουν με την πρώτη και την τρίτη ομάδα της τελικής βαθμολογικής κατάταξης του ομίλου τους.
Ισπανία: Φερνάντεθ, Μορέι, Μιράντα, Γκιγιαμόν, Τσουστ, Τόρες (73′ Ντίαζ), Μόα, Ρουίθ, Σέρχιο Γκόμεθ, Ορεγιάν (77′ Γκαρθία Σεγκόβια), Σαλομόν (49′ Χοσέ Αλόνσο).
Ελλάδα: Τσιμόπουλος, Αντζούλας, Γαϊτανίδης, Κατσούκης (50′ Βρακάς (62′ λ. τρ. Αλεξανδρόπουλος), Λύρατζης, Μανιώτης, Μαρτίνης, Μαυρουδής, Μιχαηλίδης, Μελιόπουλος, Ντουμάνης (48′ Γκαργκαλατζίδης).
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Πορτογαλία και Πολωνία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα πολύ Πορτογαλία-Πολωνία 3-3
Η Βαθμολογία
1) Πορτογαλία 4
2) Ελλάδα 3
3) Ισπανία 3
4) Πολωνία 1

















