Ο Μέσι τηλεφώνησε στον Γκουαρντιόλα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για τηλεφωνική επικοινωνία Μέσι και Γκουαρντιόλα έκανε λόγο το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ισπανικής αθλητικής εκπομπής « El Chiringuito de Jugones», που ισχυρίζεται ότι έχει και το διάλογο.

H συνομιλία στην εκπομπή έχει ως εξής: «Την περασμένη Τρίτη ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να φύγει από τη Μπαρτσελόνα και προφανώς σκέφτεται ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Η πρώτη του πρόθεση είναι η Μάντσεστερ Σίτι και τηλεφώνησε στον Πεπ Γκουαρντιόλα», αναφέρθηκε.

«Αυτή η κλήση έγινε. Ο Λιονέλ Μέσι είπε στον Γκουαρντιόλα: Θέλω να κερδίσω τις δύο επόμενες “Χρυσές Μπάλες” (Ballon d’Or) και μπορώ να το κάνω μόνο μαζί σου».

Ο Λιονέλ Μέσι ψηφίστηκε τον Δεκέμβριο ως ο καλύτερος παίκτης για το 2019 κατακτώντας την έκτη «Χρυσή Μπάλα» στην καριέρα του, μετά το 2009, 2010, 2011, 2012, 2015.

Έτσι, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει φτάσει πέντε φορές στην ύψιστη ποδοσφαιρική διάκριση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.