ΟΠΑΠ Game Time: Ο Αχιλλέας Πούγγουρας για το ντέρμπι των «αιωνίων»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
«Θα είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό την Κυριακή»

Στην εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time μίλησε ο νεαρός σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Πούγγουρας εν όψει του ντέρμπι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 3 Οκτωβρίου (20:30) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο αμυντικός του «τριφυλλιού» δηλώνει ότι οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπουν στο γήπεδο για να απολαύσουν και να κερδίσουν τον μεγάλο αγώνα.

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Πούγγουρας σχολιάζει και τον αγώνα του «Δικεφάλου του Bορρά» απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη, για την 5η αγωνιστική της Super League (Κυριακή, 18:15).

Ακόμη, αναφέρεται στο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στην πρωτοπόρο Λίβερπουλ και την πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή, 18:30), ενώ σχολιάζει και το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (Σάββατο, 22:00) που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ισπανικής Primera Division.

Δείτε το βίντεο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.