ΠΑΟΚ: «Εντολοδόχος του Ολυμπιακού και επίορκος ο Αυγενάκης»

Οργισμένη είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία ουσιαστικά προτείνει την ποινή του υποβιβασμού σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του βορρά» επιτίθεται εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το οποίο χαρακτηρίζει «εντολοδόχο του γραφείου Τύπου του Ολυμπιακού» και «επίορκο», ζητώντας μάλιστα από τον πρωθυπουργό «την άμεση απομάκρυνσή του» κάνοντας λόγο για «φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ, της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος. Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο. Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!»