Πρόκριση με… «οκτάρα» για τον Ατρόμητο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Ατρόμητος ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος απέναντι στη Θύελλα Καμαρίου, την οποία συνέτριψε με 8-0 στη Ριζούπολη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν δεύτερη στον 1ο όμιλο, πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στην τριπλή ισοβαθμία των προαναφερόμενων συλλόγων εκτός συνέχειας έμεινε ο Ηρακλής.

Το σκορ για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι άνοιξε ο Βασιλακάκης στο 9΄, με τον Ούμπιδες να διπλασιάζει με εκπληκτικό σουτ τρία λεπτά αργότερα.

Έως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε σημειώσει άλλα τρία τέρματα, με τους Καρασαλίδη στο 15΄, Μούγιακιτς στο 28΄ και Σάκιτς στο 43΄.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος έριξε το ρυθμό, όμως η διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα της Σαντορίνης ήταν τέτοια που ακόμη και στο «ρελαντί» πέτυχε άλλα τρία τέρματα.

Ο Μούγιακιτς «έγραψε» το 0-5 στο 65΄ και οι Κωστσόπουλος, Ενσικουλού πήραν τη «σκυτάλη» σκοράροντας στο 74΄ και το 80΄.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.