Στην τελική ευθεία για τη μητέρα των μαχών η Νίκη

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα Παρασκευή η Νίκη Βόλου με την τελευταία της δυνατή προπόνηση πριν τον κυριακάτικο επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με τον Θεσπρωτό, αφού από κει και πέρα ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για τη μητέρα των μαχών στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας.

Εκεί οι κυανόλευκοι θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1 του Πανθεσσαλικού και να κερδίσουν αυτοί την άνοδο στη Football League. Στο στρατόπεδο της Νίκης προσπάθησαν τις προηγούμενες μέρες να προετοιμαστούν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία και έχουν συγκεντρωθεί στο ματς που θα κρίνει τα πάντα, ενώ είναι εκ των ων ουκ άνευ ότι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Απών θα είναι και πάλι ο τραυματίας Μετούσι, αλλά υπάρχουν δύο επιστροφές που προσφέρουν επιπλέον λύσεις στον Ράτκο Ντόστανιτς. Μάλιστα η μία εξ αυτών, που αφορά τον Βασίλη Ρόβα, μπορεί να προσδώσει περισσότερη προσωπικότητα και εμπειρία στην ομάδα, ενώ θέτει υποψηφιότητα, για να μπει στην ενδεκάδα και να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, μία θέση που γνωρίζει αρκετά καλά εκτός αυτής του αμυντικού μέσου και του στόπερ.

Φυσικά και ο έτερος ποδοσφαιριστής που επιστρέφει από τιμωρία, ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος, όπως και ο συμπαίκτης του, εξέτισε ποινή τριών αγωνιστικών από το ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά χρήσιμος.

Τα λόγια Ιμεράι στη συνέντευξη που έδωσε στο νικιώτικο ραδιόφωνο λειτούργησαν σαν ντόπες προς όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ κινητοποίηση υπάρχει και στον κόσμο.

Όλοι γνωρίζουν ότι τα δεδομένα του παιχνιδιού μπορεί να είναι εις βάρος της βολιώτικης ομάδας και πως το 0-1 βολεύει τον Θεσπρωτό να κάνει πάλι το παιχνίδι του, δηλαδή να είναι σφιχτός αμυντικά και να προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα, αλλά πλέον άγχος θα έχει και η ομάδα της Ηγουμενίτσας, που έπαιξε απελευθερωμένα στο Πανθεσσαλικό και έχοντας τον τίτλο του αουτσάιντερ, όμως τώρα με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα πρέπει να διαχειριστεί την ψυχολογία του φαβορί.

Εν τω μεταξύ τα πρώτα εισιτήρια του αγώνα με τη Νίκη διέθεσε την Πέμπτη ο Θεσπρωτός στους φιλάθλους του, αφού ξεκίνησε η προπώληση, και φυσικά στόχος είναι το sold out.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τον προπονητή του Διαγόρα Ρόδου, κ.Πέτρο Ρουτζιέρη, για το θλιβερό γεγονός του θανάτου του πατρός του.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.