Αφαίρεση τεσσάρων βαθμών στον Πανσερραϊκό για την υπόθεση Σούντγκρεν

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Πανσερραϊκός τιμωρήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας με ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, όπως αναφέρουν πληροφορίες (καθώς η εν λόγω επιτροπή δεν ανακοινώνει ποτέ τις τιμωρίες που επιβάλλει), ενώ ως γνωστόν τρεις βαθμοί αφαιρέθηκαν και από τον ΝΠΣ Βόλο.

Η υπόθεση αφορά τα παιχνίδια ΝΠΣ Βόλος-Πανσερραϊκός και Πανσερραϊκός-ΝΠΣ Βόλος για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ τη σεζόν 2024-25, τα οποία είχαν βρεθεί στο επίκεντρο μετά τις δημόσιες καταγγελίες του Σούντγκρεν περί χειραγώγησης των δύο αναμετρήσεων.

Η ΕΠΑΘΛΑ ολοκλήρωσε την έρευνά της και απέστειλε τα σχετικά πορίσματα, προκειμένου να ακολουθήσει η προβλεπόμενη ποινική και πειθαρχική διερεύνηση. Σε πειθαρχικό επίπεδο, η υπόθεση οδηγήθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε τις συγκεκριμένες κυρώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.