Για την 11η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2 η πρωτοπόρος ΑΕΛ πήρε το διπλό στη Ρόδο με 0-1 επί του Διαγόρα, φτάνοντας στους 29 βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας έμεινε στους επτά.
Το ματς ήταν επεισοδιακό και έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, με το γκολ του Μωραΐτη στο 67′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Στίνα να κρίνει το παιχνίδι, το οποίο οι “βυσσινί” τελείωσαν με δέκα παίκτες, μετά από αποβολή του Κοσσονού στο 74′.
Ο Διαγόρας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, έχοντας την αριθμητική υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.
Διαγόρας (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Μανωλάκης, Ντιαλόσι, Νικόλης (78′ Ακουάδο), Μπρέγκου, Γαρουφαλιάς, Δημόπουλος, Ολιβέρι, Λιούμης, Μανιάς.
ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Βαφέας, Ηλιάδης, Κοσσονού, Παναγιωτίδης (88′ Γιανναράκης), Οικονόμου (46′ Στάμου), Μωραΐτης (88′ Γιαξής), Πασάς, Μούργος (68′ Κρητικός), Στίνα (74′ Παπαδόπουλος)

















