Επίθεση ΑΕΛ σε Σιδηρόπουλο: “Απολύτως στημένο εχθρικά παιχνίδι”

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Λεβαδειακός κι ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ντέρμπι κορυφής του Βορείου ομίλου της SL2, με τους φιλοξενούμενους να εκδίδουν ανακοίνωση, εκφράζοντας σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες σήμερα στη Λιβαδειά για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Λεβαδειακού.

Έδωσε πέναλτι που αμφισβητείται, έβγαλε όσες κίτρινες μπορούσε, για να μας κόψει τα φτερά με το καλησπέρα και όταν έπρεπε να δώσει κόκκινη κάρτα στο “φάουλ καράτε” που δέχθηκε ο Οτορμίν, περιορίστηκε στην κίτρινη.

Έδωσε όμως κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Ηλιάδη μετά τη λήξη του αγώνα, για να ξεκαθαρίσει το μένος του κατά της ΑΕΛ και την αδυναμία του να μας γυρίσει στη Λάρισα με μηδέν βαθμούς. Η μεγαλειώδης εμφάνιση της ομάδας μας σε ένα απολύτως στημένο εχθρικά παιχνίδι, δεν τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν το “έγκλημα”.

Συγχαρητήρια και σήμερα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ! Συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας μας που τη συνόδεψε στη Λιβαδειά!

Είχαμε πολύ διαφορετική άποψη για τον εν λόγω διαιτητή. Πιστέψαμε ότι στο αντίστοιχα κρίσιμο φετινό παιχνίδι της χρονιάς για τον βόρειο όμιλο της Super league 2, θα σφύριζε ένας καταξιωμένος διαιτητής και όχι ένας ακόμη “Πουλικίδης”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.