Συνάντηση είχαν χθες Παρασκευή (26/7) οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Νίκης με παράγοντες της Ερασιτεχνικής, που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο φέτος στο κομμάτι της λειτουργίας των υποδομών.
Η επικείμενη αποξήλωση του πλαστικού τερέν από το «Π. Μαγουλάς», για να τοποθετηθεί φυσικός χλοοτάπητας, θα φέρει μία σειρά από αναγκαστικές αλλαγές στη λειτουργία της Ακαδημίας, όπως ότι η Κ17 (σ.σ. πέρσι μετείχε στη Γ’ ΕΠΣΘ και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος) και η Κ19 (σ.σ. θα πάρει μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SL2) θα μετακομίσουν στο γήπεδο του Σαρακηνού για τις προπονήσεις και τα επίσημα ματς.
Επίσης, γήπεδο θα πρέπει να βρουν και οι Νέοι Αθλητές Νίκης (σ.σ. υποψήφιο αυτό του Μαγνησιακού), ενώ σε ό,τι αφορά τα μικρότερα τμήματα της ακαδημίας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο χώρος του ΟΣΕ επαρκεί μόνο για το μισό περίπου πλαστικό τερέν που θα μεταφερθεί από το Π. Μαγουλάς.
Επειδή όμως υπάρχει πλέον μεγάλος αριθμός παιδιών σε όλα τα μικρά ηλικιακά τμήματα με τη σημαντική αύξηση εγγραφών που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, χρειάζεται να υπάρχει και ένας επιπλέον χώρος.
Έτσι λοιπόν κρίνεται ως απαραίτητη η λύση να μεταφερθεί και το υπόλοιπο κομμάτι του πλαστικού τάπητα πίσω από τη Θύρα 3, για να υπάρχει ένα επιπλέον γήπεδο. Ωστόσο, αυτή η λύση δεν είναι και η πλέον εύκολη, αφού συν τοις άλλοις εκεί πρέπει να γίνει και πάρκινγκ για το Π. Μαγουλάς για τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ 2.
Αρχιπροπονητής ο Δημήτρης Μπράτσος
Από κει και πέρα, να σημειωθεί ότι αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου ο Δημήτρης Μπράτσος, ο οποίος θα διατηρήσει τον ρόλο του προπονητή της Κ19, αλλά θα έχει και τον ρόλο του αρχιπροπονητή της Ακαδημίας. Συνεχίζουν επίσης τόσο ο Χρήστος Κοντοβάς όσο και ο πολύπειρος Θοδωρής Κατσαμόρας, ενώ θα υπάρχουν στο τιμ οι νεαροί Φλώρος και Χρόνης, τη στιγμή που αναζητούνται άλλοι δύο.
Χρήστος Θανασούλης

















