Απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων της Νίκης για το ματς με την ΑΕΛ

SUPERLEAGUE-2 / 2022-2023 / ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί αύριο για την 3η αγωνιστική της Σουπερ Λίγκα 2 στην Λάρισα χωρίς να έχει τον κόσμο μαζί της λόγω απαγορευτικού μετακίνησης. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου μάλιστα, τονίζει στους φίλους της πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνησή τους στη Λάρισα, με σκοπό να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ το Σάββατο 19/11, 15.00.

“Στο πλαίσιο αυτού, σας συνιστούμε να μην επιχειρήσετε τη μετάβασή σας στο γήπεδο, κατά την ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, καθώς, αφενός δε θα σας επιτραπεί η είσοδος εντός αυτού, αφετέρου, θα αμβλυνθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος ενδεχόμενων επεισοδίων. Βάσει της απόφασης, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα διαθέσει 5.600 εισιτήρια για τις αποκλειστικές ανάγκες των φιλάθλων της” αναφέρει η ΠΑΕ ΝΙΚΗ.

Η απόφαση του Υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αποφασίζουμε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2, περιόδου 2022 – 2023, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 19-11-2022 ή την Κυριακή 20-11-2022 στο Ε.Α.Κ. Λάρισας (Στάδιο Αλκαζάρ), για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.