Αποκαθίσταται το πρόβλημα με τα κομμένα δοκάρια, κανονικά το ματς της Νίκης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ενημερώθηκε άμεσα για τους βανδαλισμούς με τα κομμένα δοκάρια στο γήπεδο του Πολυκάστρου και σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή προχώρησαν στις απαιτούμενες κινήσεις, ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Επομένως το ματς της Νίκης με τον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα Πόντου θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, χωρίς πρόβλημα, με τον παρατηρητή του αγώνα, σύμφωνα με πληροφορίες, να τονίζει στους ανθρώπους των δύο ομάδων ότι η ζημιά μπορεί να αποκατασταθεί, επομένως η Νίκη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει κανονικά.

Επίσης, κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόβλημα και με τις γραμμές του γηπέδου και για όλα αυτά τα θέματα υπάρχει έντονη φημολογία ότι ευθύνεται η διοίκηση της Α.Ε. Πολυκάστρου, που δεν θέλει τον Απόλλωνα Πόντου στο γήπεδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.