Ο Γιώργος Δούμτσης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Μακεδονικό, με τον επιθετικό χαφ της Νίκης να ζητά συγγνώμη από τον κόσμο.
Συγκεκριμένα, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε: «Σήμερα το παιχνίδι ήταν κακό για ματς. Η ομάδα δεν έπαιξε, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε ότι κάναμε λάθη. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος σήμερα. Συγγνώμη από τον κόσμο μας που μας στήριξε και ήταν εδώ και δεν μπορέσαμε να τον κάνουμε χαρούμενο».
Για το αν τους άγχωσε ο πολύς κόσμος: «Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός, ήμασταν πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε με κόσμο στο γήπεδό μας. Πιστεύαμε ότι θα τον ικανοποιήσουμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μία συγγνώμη στον κόσμο, κοιτάμε το επόμενο ματς.
Για το τι πήγε λάθος: «Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Όλη τη βδομάδα ήμασταν καλά, έτσι νιώθαμε. Το παιχνίδι ήταν οι στιγμές. Ο αντίπαλος μπήκε καλύτερα από μας, έκανε τις ευκαιρίες του γκολ, εμείς δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε και γι’ αυτό ήρθε και το αποτέλεσμα».
Για το αν τους εκνεύρισαν κάποιες αποφάσεις των διαιτητών: «Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για τη διαιτησία».
Χρήστος Θανασούλης

















