Τελικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα ησυχάσει ποτέ, καθώς εν όψει του αυριανού (21/2) παιχνιδιού στο Πανθεσσαλικό με τον Απόλλωνα Πόντου πονοκεφαλιάζει για τον Χρήστο Τζιώρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σερί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου μετά την απουσία του στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό (σ.σ. τότε είχε χτύπημα στο κουντεπιέ και χρειάστηκε να κάνει ράμματα).
Ο έμπειρος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της Νίκης με έξι τέρματα στη SL2 έχει ανεβάσει πυρετό και είναι πολύ αμφίβολο αν θα αγωνιστεί με τους “Πόντιους”. Εκτός θα είναι σίγουρα ο Αναστασίου, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον δικέφαλο, ενώ αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι θα μπει στην αποστολή ο Μακατσάρια και ότι θα πάρει και χρόνο συμμετοχής. Αποστολή δεν θα ανακοινωθεί και όλοι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι παίκτες θα είναι στο Πανθεσσαλικό, εκτός του Μπουργάνη και του τιμωρημένου Κυριακίδη, για τον οποίον είχε αποφασιστεί να εκτίσει σ’ αυτό το ματς πάνω από έναν μήνα, αλλά το παιχνίδι είχε αναβληθεί στις 22/1/24.
Να σημειωθεί σε ό,τι αφορά τον ορισμό του Πανθεσσαλικού ως έδρας του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας την ερχόμενη Δευτέρα ότι αύριο Τετάρτη θα ξέρουν στην ΠΑΕ Νίκη 100% αν θα αγωνιστούν εκεί.
Υπενθυμίζουμε πάντως ότι ο ΝΠΣ Βόλος δύο μέρες μετά (28/2) φιλοξενεί τον ΟΦΗ και απομένει να δούμε αν ο ορισμός θα ισχύσει κανονικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διαχείρισης του σταδίου σε πρώτη φάση είχε θετική στάση απέναντι στη Νίκη για το ματς με τους Καρδιτσιώτες.
Χρήστος Θανασούλης


















