Κοιτάζει Σαλαμούρα η Νίκη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο προγραμματισμός της Νίκης δεν έχει ξεκινήσει με επίσημο τρόπο, κάτι που θα γίνει με την ανακοίνωση του νέου προπονητή, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Στέφανος Ξηροφώτος, ενώ σε προτεραιότητα αμέσως μετά είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα των ανανεώσεων και πόσοι παίκτες θα μείνουν από το περσινό ρόστερ.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι κυανόλευκοι δεν έχουν ασχοληθεί έστω και σε πρώιμο στάδιο και με την ενίσχυση της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Νίκης για τον Βολιώτη Αχιλλέα Σαλαμούρα.

Ο 24χρονος κεντρικός χαφ έκανε γεμάτη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ 2 με 26 συμμετοχές με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, ενώ το 2020-21 έπαιξε σε 15 ματς με τη Νίκη στη Φούτμπολ Λιγκ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.