Περισσότερες λύσεις στη Νίκη ενόψει Λεβαδειακού

Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Παναγιωτίδης, Μπαχανάκ, Ναά, Μπαλλάς επιστρέφουν

Μπορεί η Νίκη να πήγε στην Κοζάνη με αποστολή ανάγκης και μόλις 15 παίκτες, αλλά για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο Πανθεσσαλικό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει περισσότερες λύσεις.

Συγκεκριμένα επιστρέφει υγιής ο τραυματίας Παναγιωτίδης, που εξέτισε και ποινή για κάρτες στην Κοζάνη, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και ο Μπαχανάκ, ο οποίος είχε δεχθεί κόκκινη με τον Λεβαδειακό και «έσβησε» την τιμωρία της μίας αγωνιστικής στον επόμενο αγώνα, όπως ορίζει ο κανονισμός, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Ο Ναά μπορεί να μην είναι στο 100% της ετοιμότητας, αλλά θα είναι στον πάγκο, όπως και ο νεαρός Μπαλλάς, που ξεπέρασε την ίωση που είχε, όχι όμως και ο Πέττας τις ενοχλήσεις στο γόνατο, με συνέπεια ο Ζακυνθινός μέσος να είναι στη λίστα των απόντων και πάλι. Ο 27χρονος μέσος έχει ένα οστικό οίδημα, όπως διαπιστώθηκε μετά και τη μαγνητική που έκανε, και θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες ακόμα. Δεδομένο είναι ότι θα λείψει και ο Τοπαλίδης, που τελικά έχει βαρύ διάστρεμμα, που είχε αποκομίσει στη ήττα με 2-0 στη Λιβαδειά, και σίγουρα για περίπου δύο βδομάδες θα είναι εκτός.

Πάντως, το γεγονός ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές (Παναγιωτίδης, Μπαχανάκ, Ναά, Μπαλλάς) προστίθενται στις επιλογές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου σε σχέση με την αναμέτρηση της Κοζάνης, είναι σημαντικό για τη Νίκη, που θέλει την πανηγυρίσει την πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδος στην τέταρτη φορά που συναντά την ομάδα της Βοιωτίας τη φετινή σεζόν.

Η Νίκη στο μοναδικό από τα τρία παιχνίδια που μεταδόθηκε τηλεοπτικά, πήρε το 1-1 στο στάδιο Λ. Κατσώνης με καλή διαιτησία στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου (σ.σ. στα άλλα δύο που δεν υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση έγιναν οι … γνωστές ομορφιές από Διαμαντόπουλο και Ευαγγέλου, που καθόρισαν το αποτέλεσμα των αναμετρήσεων) και το γεγονός ότι και πάλι το ματς της Πέμπτης θα το δει όλη η Ελλάδα μέσω της Cosmote Tv, είναι θεωρητικά ένα «δίχτυ ασφαλείας» ότι δεν θα ξαναδούμε τις αποφάσεις που είδαμε στους αγώνες πρωταθλήματος. Πάντως VAR στα παιχνίδια του Κυπέλλου που συμμετέχουν ομάδες Σούπερ Λιγκ 2 δεν υπάρχει.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.