Προδρομίτης: «Το πίστεψα στο γκολ-Ρισκάραμε και μας βγήκε»

????????????????????????????????????
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Οι δηλώσεις του λυτρωτή της Νίκης στο 96’

Για δίκαιο αποτέλεσμα, για ρίσκο που τους βγήκε και για την πίστη του ότι θα πετύχει γκολ έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Προδρομίτης, που λύτρωσε τη Νίκη στο 96’ στο ματς με τον Καμπανιακό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Στον πρώτο γύρο είχαμε ηττηθεί από τον Καμπανιακό. Προσπαθήσαμε, δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε στα ίσια κάθε αντίπαλο. Ήταν μία πολύ καλή ομάδα, αλλά παίξαμε κι εμείς πολύ δυνατά. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, είχαμε υπομονή και πήραμε τελικά την ισοπαλία».

Για το γκολ που πέτυχε: «Κινήθηκα γρήγορα στη φάση, ήθελα και να βάλω το γκολ και το πίστεψα».

Για το γεγονός ότι η Νίκη δεν έκανε φάσεις στο δεύτερο μέρος, παρά τα δύο γκολ, σε αντίθεση με το πρώτο μέρος: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στο 1-2 έπρεπε να ανοιχτούμε, γιατί κυνηγούσαμε το σκορ. Κινδυνέψαμε λίγο, ρισκάραμε, αλλά στο τέλος μας βγήκε».

Για το αν ο κόσμος στο Π. Μαγουλάς τους φέρνει μία επιπλέον πίεση: «Ίσα-ίσα ο κόσμος είναι δίπλα στη Νίκη, μας αρέσει που είναι πάντα δίπλα και μας δίνει αισιοδοξία».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.