Προτελευταία υποχρέωση της σεζόν σήμερα για τη Νίκη, που φιλοξενείται στο Σεραφείδειο στις 16.00 από την ΑΕΚ Β’ για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ του πρώτου ομίλου της Super League 2.
Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Μακεδονικό (1-1), η βολιώτικη ομάδα γνωρίζει ότι με τρίποντο είναι οριστικά τρίτη, ενώ με ισοπαλία ή ήττα σήμερα θέλει να μη χάσει στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης από τον Μακεδονικό στο φινάλε του πρωταθλήματος, για να παραμείνει στην 3η θέση.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει διαθέσιμους τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκαραβέλη, Κραβαρίτη, Κάσσο, Τοπαλίδη, Κουτσιμπάνα, Αναστασίου, Στίκα, Ανδρέου, Γιαννίτση, Κυριακίδη, Λίταινα, Γαβριηλίδη, Πέττα, Πολίτη, Κρητικό, Τζιώρα, Μπαλλά, Βουκελάτο.
Εκτός αποστολής είναι οι τέσσερις ξένοι, ο Μιράντα, ο Μπαχανάκ, ο Ναά και ο Μακατσάρια, με τον τελευταίο να είναι δικαιολογημένος που δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ενώ απών είναι και ο τραυματίας εδώ και έναν μήνα Παναγιωτίδης. Επίσης επιλέχθηκε ως δεύτερος τερματοφύλακας ο Κραβαρίτης και έμεινε εκτός ο Μπουργάνης.
H Νίκη φέτος σε τρία ματς όχι μόνο δεν έχει χάσει από την ΑΕΚ Β’, αλλά έχει δύο νίκες, μία με 1-0 στο Πανθεσσαλικό και μία με το επιβλητικό 0-3 στο Σεραφείδειο, ενώ έχει και ισοπαλία με 1-1 στη Νεάπολη, δεχόμενη γκολ με πέναλτι στις καθυστερήσεις.
Ο σημερινός αγώνας έχει ελεύθερη είσοδο, ενώ θα μεταδοθεί από την ιντερνετική πλατφόρμα sl2.muvi.com. Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπαλαχούτης (Πειραιά) με βοηθούς τους Παγουρτζή (Πειραιά), Γκουριώτη (Αργολίδας) και τέταρτο τον Πουλόπουλο (Πειραιά).
Βαθμολογία
1.Λεβαδειακός 44
…………………………………
2.ΑΕΛ 35
3.Νίκη Βόλου 24
4. Μακεδονικός 22
5.ΑΕΚ Β 21
*Ρεπό δεν έχει κάνει η ΑΕΛ.
Χρήστος Θανασούλης


















