Την Παρασκευή η Νίκη στη Ρόδο με Διαγόρα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Όπως πληροφόρησε ο Στέφανος Ξηροφώτος στη χθεσινή (2/11) συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ηρακλή, η Νίκη θα παίξει στη Ρόδο, όπου επιστρέφει ο Διαγόρας μετά από τέσσερα σερί παιχνίδια εκτός έδρας, την Παρασκευή 8/11. Αυτό το ματς θα ανοίξει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.

Γι’ αυτήν την αναμέτρηση απών θα είναι ο Εντ Κάρλος, που υπέστη εξάρθρωση ώμου στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον Ηρακλή, ενώ επιπόλαιος από χτύπημα αντιπάλου είναι ο τραυματισμός του Προδρομίτη, που κι αυτός έγινε αναγκαστική αλλαγή, αλλά υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί.

Η Νίκη, που είναι έξι ματς αήττητη με τέσσερις ισοπαλίες και δύο νίκες μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Καμπανιακό, φτάνοντας τους δέκα βαθμούς, και θα αναχωρήσει την Πέμπτη για τη Ρόδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κυανόλευκοι με το 1-0 επί του Ηρακλή έχουν για πρώτη φορά φέτος θετικό γκολ αβερέιτζ με οκτώ γκολ ενεργητικό και επτά παθητικό, δείγμα της συνεχόμενης βελτίωσής τους, με τον Σαποβάλοφ να πετυχαίνει το τρίτο του τέρμα στο πρωτάθλημα, ενώ δύο έχει ο Βερνάρδος και από ένα Τζιώρας, Δούμτσης και Αρίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.