Συνάντηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα (2/7) το βράδυ μεταξύ του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Νίκη, Βασίλη Βενέτη, και του νέου προπονητή, Στέφανου Ξηροφώτου, για τον οποίον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, με σκοπό να τεθεί επί τάπητος ο προγραμματισμός.
Είναι εκ των ων ουκ άνευ ότι στο τραπέζι θα πέσουν και μεταγραφικά ζητήματα, καθώς εξετάζεται μεταξύ άλλων και η επιστροφή στη Νίκη ενός τερματοφύλακα που έπαιζε φέτος στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ενώ πάντα «παίζει» το όνομα του Σαλαμούρα, που αποκάλυψε πρώτο το Magnesiasports. Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις, η σκέψη είναι να μείνουν γύρω στους 9-10 παίκτες από το περσινό ρόστερ.
Στο γηπεδικό όλη η προσπάθεια έχει επικεντρωθεί στο Π. Μαγουλάς, καθώς για τη Νεάπολη η άρνηση του Δήμου Βόλου να δώσει αποκλειστικότητα χρήσης στη Νίκη αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για θετικές εξελίξεις, εφόσον οι κυανόλευκοι έχουν πάθει και έχουν μάθει τα προηγούμενα χρόνια.
Χρήστος Θανασούλης


















