Ντέρμπι ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής στο μοναδικό ματς του Σαββάτου στη Σούπερ Λιγκ 2

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Χθες Παρασκευή άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της SL2 με το ματς του 2ου ομίλου ΑΕΚ Β’-Ηλιούπολη 2-2 (63’ Κάτσικας, 96’ Θεοδωρίδης-23’ πεν. Μαυριάς, 90’ Αλεξόπουλος), ενώ το μοναδικό παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα Σάββατο (28/9) είναι το μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΟΤ Ηρακλής στις 15:00, το οποίο θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα οι 21 ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι: Αθανασίου, Βρακάς, Γκίνης, Σομποτσίνσκι, Αζίζ, Τζίνο, Μπεγκάλα, Χάινριχ, Λεό, Ρίντερ, Στσέποβιτς, Σόρια, Αθανασίου, Καλέμι, Δούμας, Νικολιάς, Πάνος, Λώλης, Μπακαδήμας, Μάντζης, Λούπας.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσίρης (εγχειρίστηκε στην Αθήνα με επιτυχία), Βουτσάς (θα εγχειριστεί την άλλη εβδομάδα γιατί έχει ίωση), Κύρκος, Ναούμης και οι Λάμψιας, Μίνα, Καφενζής.

Στον Ηρακλή τιμωρημένος Παπασάββας, ενώ ο Διαμαντής είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο που τέθηκε στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Εκτός αποστολής έμειναν και ο τραυματίας Μαρκετζιάνι, ο Σιούτας, που από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις, και ο Μουλαράς.

Οι 22 παίκτες της αποστολής είναι: Στουρνάρας, Γιαννίκογλου, Σόβα, Τασουλής, Κιβρακίδης, Σιδεράς, Διαμαντής, Αναστασίου, Καλουτσικίδης, Χάμοντ, Μπελμόντ, Τσιντώνης, Ντουκουρέ, Πατράλης, Μιράντα, Κούστα, Χριστοδουλόπουλος, Τσιριγώτης, Μπερτόγλιο, Χιμένεθ, Μωυσίδης, Κυνηγόπουλος.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.