Την απόκτηση του Μόριτζ Αντρέας Χάινριχ ανακοίνωσε ο Ηρακλής, κάνοντας αρχή στις μεταγραφές, μετά την επίλυση του ζητήματος με τα BAN της FIFA.
O Γερμανός μεσοεπιθετικός, πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα με εννιά γκολ, έκανε εξαιρετική χρονιά με τους Ηπειρώτες, ενώ ήταν γνωστό ότι είχε συμφωνήσει με τους Θεσσαλονικείς εδώ και καιρό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Γηραιού»:
«H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Moritz Αndreas Heinrich, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Ο Μο έχει διατελέσει διεθνής με την Εθνική U-20 της Γερμανίας, ενώ πέρσι πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπου συστήθηκε στο ελληνικό κοινό.
Ο 28χρονος μέσος αποτελεί μια ποιοτική προσθήκη για την ομάδα μας στην προσπάθεια που καταβάλλει φέτος να επιστρέψει στη Super League 1.
Toν καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

















