Tην πρώτη του νίκη στην τρέχουσα σεζόν στο B’ Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2 πέτυχε ο Ολυμπιακός Β’ και τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ στο παρθενικό ντέρμπι των δεύτερων ομάδων των «αιωνιών» του Ελληνικού ποδοσφαίρου με το οποίο ξεκίνησε η δράση του τετραημέρου στην κατηγορία!
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 3-1 στις προπονητικές τους εγκαταστάσεις στου Pέντη και έχουν μειώσει πλέον το χάντικαπ του -10 (που κουβαλούν από την περσινή σεζόν) σε -5.
Το πρώτο γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχε ο Tσέλιος (26′), που είχε μπει στη θέση του τραυματία Ιμπαγάσα. Ο νεαρός εξτρέμ πήρε την μπάλα στα αριστερά, την έφερε στο δεξί και με ένα εντυπωσιακό συρτό πλασέ έκανε το 1-0 και πανηγύρισε αλά… Κιλιάν Εμππαπέ.
Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 49’: ο Βολιώτης Χαράλαμπος Κωστούλας πήρε την μπάλα, την κουβάλησε μέχρι τα όρια της περιοχής και με ωραίο δεξί σουτ (αφού ο Μπα παρέσυρε την άμυνα ανοίγοντας του χώρο…) έκανε το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ 2 και σε εθνική κατηγορία γενικότερα σε ηλικία 16 ετών, 4 μηνών και 20 ημερών, καθώς είναι γεννημένος στις 30/05/2007.
Όμως η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση. Τρία λεπτά μετά, ο Σαρδέλης με εντυπωσιακό δεξί πλασέ στο απέναντι παραθυράκι μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους.
Oι «πράσινοι» προσπάθησαν και για την ισοφάριση, ωστόσο στο 78’ τα πάντα τελείωσαν γι’ αυτούς. Ο Αποστολόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ και ο Ξενόπουλος απέκρουσε ασταθώς. με την μπάλα να παίρνει ύψος καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του για το τελικό 3-1.
με πληροφορίες από το fosonline
Δείτε το θαυμάσιο γκολ του Κωστούλα στο παρακάτω βίντεο στο 1.19.40:

















