«Συμπλοκή ανάμεσα σε Ηλία και Γιώργο Αϊβάζογλου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

H κόντρα των Αφων Αϊβάζογλου καλά κρατεί, αφού ο Γιώργος Αϊβάζογλου προσέφυγε στην ΕΕΑ ζητώντας να ακυρωθεί η αγορά των μετοχών της ΠΑΕ απο τον ΑΟ Τρίκαλα και αυτό φέρεται να έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΑΟΤ Ηλία.

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης είπε πως τα δύο αδέλφια ήρθαν στα χέρια και πως ο Ηλίας έστειλε τον αδελφό του στο νοσοκομείο συνεπικουρούμενος και απο άλλα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος.Το θέμα είναι αν ο Γιώργος Αϊβάζογλου κατάφερε και πετύχει την ακύρωση της αγοράς των μετοχών και τι θα σημάνει αυτό για τον ΑΟ Τρίκαλα.

Το δημοσίευμα του Κυριάκου Θωμαΐδη στο dikisports.blogspot.com έχει ως εξής:

«Στην ΕΕΑ εκδικάστηκε χθες η καταγγελία του Γιώργου Αϊβάζογλου κατά της αγοράς των μετοχών της ΠΑΕ Τρίκαλα από την εταιρεία «ΟΤΟΝΤΗΛ ΑΕ», στην οποία είναι συνιδιοκτήτης με τον αδελφό του.

Ο Γ. Αϊβάζογλου δεν επιθυμεί την εμπλοκή της εταιρείας του σε ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ ο αδελφός του Ηλίας Αϊβάζογλου έχει ήδη αδειοδοτηθεί ως μέτοχος της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Μετά την εκδίκαση τα δύο αδέλφια συνεπλάκησαν, αντηλλάγησαν μηνύσεις και ο Γ.Αϊβαζογλου χειρουργείται με πλαστικό τραύμα στο μάτι.

Η ΕΕΑ θα εκδώσει την απόφασή της, αφού κατατεθούν τα υπομνήματα την άλλη Παρασκευή.

Είναι άξιον απορίας με ποια κριτήρια εισηγήθηκε την αρχική αδειοδότηση ο Ηλ.Αρκούδης, μέλος της ΕΕΑ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.