Συνεχίστηκε η αποχή από τους παίκτες του Διαγόρα και φέρνει εξελίξεις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αποχή για δεύτερη διαδοχική ημέρα έκαναν σήμερα Παρασκευή (4/10) οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα. Οι κυανέρυθροι συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους για τις οφειλές και με τον τρόπο αυτό διέψευσαν το μέλος της διοίκησης, Κώστα Στεφανίδη που μιλούσε για «ρεπό» την Πέμπτη (3/10) και τόνιζε ότι δεν οφείλονται χρήματα.

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο και εκεί αποφάσισαν να απέχουν. Από το ρεπορτάζ, μάλιστα, προέκυπτε δυσαρέσκεια για όσα αναφέρθηκαν από τον Στεφανίδη.

Όπως είναι λογικό, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στον Διαγόρα. Εάν δεν υπάρξει θεαματική ανατροπή δεδομένων, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η αποχώρηση του Θωμά Γράφα από την τεχνική ηγεσία, ενώ πολλοί εκτιμούν πως θα υπάρξουν και σοβαρές διοικητικές εξελίξεις.

πηγή:flnews.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.