Τρέχει και δεν φτάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος στο Κύπελλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τρέχει και δεν φτάνει πλέον ο ΠΑΣ Γιάννινα για το αγωνιστικό σκέλος, αφού, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, οι Ηπειρώτες θα υποδεχτούν στους «Ζωσιμάδες» τον ΝΠΣ Βόλος την Δευτέρα 18 Αυγούστου και ώρα 17:00 και είναι αμφίβολο αν θα έχει προλάβει να κλείσει έστω μία εβδομάδα προετοιμασίας ο ΠΑΣ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αφού ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί προπονητικό επιτελείο και ρόστερ.

Πέραν αυτού, όμως, μέσα σε δέκα μέρες θα πρέπει να εκδοθούν οι κάρτες διαρκείας των φιλάθλων, να διευθετηθούν θέματα προσωπικού ασφαλείας για τη διοργάνωση αγώνα και γενικότερα φιλοξενίας.

Να σημειωθεί επίσης ότι η 14η Αυγούστου ουσιαστικά είναι η τελευταία μέρα που μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να σβήσει τα ban στη FIFA για να προλάβει μετά να εκδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών του στην ΕΠΟ και τελευταία μέρα ανακοινώσεων για τα πιστοποιητικά συμμετοχής από την ΕΕΑ, αφού ο Δεκαπενταύγουστος πέφτει ημέρα Παρασκευή, ακολουθεί Σαββατοκύριακο και Δευτέρα 18 ως Τετάρτη 20 Αυγούστου θα γίνουν τα ματς του κυπέλλου. Άρα, δεν υπάρχει άλλη παράταση. Προφανώς, πάντως, το θέμα των μεταγραφών μπορεί να κλείσει και νωρίτερα, αν οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες και με τους επτά παίκτες που έχουν κερδίσει τις προσφυγές τους στη FIFA.

πηγή: super-fm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.