Βάτσιος για Νίκη και Τακίδης για Ολυμπιακό Βόλου

Ο διαιτητής Βάτσιος
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής

Τα διαιτητικά σχήματα για τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, κάνοντας γνωστούς τους διαιτητές και των αγώνων της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου.

Έτσι, στην αναμέτρηση Βέροια-Νίκη Βόλου διαιτητής θα είναι ο Αριστείδης Βάτσιος της Ένωσης Δυτικής Αττικής, με βοηθούς τους Δημήτρη Παγουρτζή και Τιμολέοντα Γεωργακόπουλο, της Ένωσης Πειραιά. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Αλάμπεης της Ένωσης Αθηνών και παρατηρητής ο Βασίλης Σταμούλης της Ένωσης Μακεδονίας.

Στον αγώνα ανάμεσα σε Ηρακλή και Ολυμπιακό Βόλου διαιτητής θα είναι οι Γιώργος Τακίδης της Ένωσης Κιλκίς με βοηθούς τους Γιώργο Χατζηνάκο και Κων/νο Τσακίρη της Ένωσης Δράμας αμφότεροι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σταύρος Τσιμεντερίδης της Ένωσης Κοζάνης και παρατηρητής ο Δαμιανός Ευθυμιάδης της Ένωσης Πιερίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.