Ανησυχία για τον τραυματισμό Λημνιού στον ΠΑΟ, που έχασε από την Μπράουνσβαϊγκ (videos)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Μπραουνσβάιγκ στο Σάλτσμπουργκ, στο τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να γνωρίζει την ήττα με σκορ 1-0.
Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν ξανά με πάρα πολλές απουσίες κι ελλείψεις κι εμφάνισαν πάλι πολύ προβλήματα στη δημιουργία, αλλά και στην παραγωγή φάσεων, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος είχε υπομονή και πήρε εντέλει τη νίκη με το γκολ του Μπα στο 62’.
Το «τριφύλλι» αγωνίστηκε ξανά χωρίς τον Τάσο Μπακασέτα που έμεινε εκτός λόγω των μικροενοχλήσεων που είχε απ’ την προθέρμανση του προηγούμενου φιλικού με την Πάφο, ενώ προφυλάχθηκε κι ο Τιν Γεντβάι, αλλά κι ο ανέτοιμος Τζορτζ Μπάλντοκ.
Ανησυχία υπάρχει για τον τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού, με τον Βολιώτη διεθνή να δείχνει ότι πονάει αρκετά στο γόνατο, όντας άτυχος λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.
Όπως είναι λογικό, το ιατρικό επιτελείο του «Τριφυλλιού»… έπεσε κατευθείαν επάνω στον Έλληνα εξτρέμ για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αλόνσο): Ντραγκόφσκι (46’ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46’ Φικάι), Σένκεφελντ (72’ Κάτρης), Αράο (72’ Τρουιγιέ), Κώτσιρας (79’ Κυριόπουλος), Ζέκα (72’ Τσοκάι), Βιλένα (46’ Ρουμπέν), Λημνιός (34’ λ.τρ. Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (72’ Νίκας), Μαντσίνι (72’ Μπρέγκου), Γερεμέγεφ (72’ Νταμπίζας).
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ (Σέρνινγκ): Γκριλ, Ιβάνοφ (75’ Τιταρένκο), Τάουερ, Άμιν (60’ Σαμουσί Μπα), Έλερς (59’ Μπίτσακσιτς), Σάντσες (75’ Νικολάου), Σανέ (60’ Κράουσε), Σουζούκι (60’ Φιλίπ), Κόλερ, Ρέμπιγκερ (75’ Λουκόκι), Γκόμες (59’ Μαρί)
Δείτε τα highlights και τον τραυματισμό του Λημνιού:







Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.