Τις φάσεις της 11ης αγωνιστικής της Super League σχολίασε ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, επισημαίνοντας ότι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον ΝΠΣ Βόλος ορθώς δόθηκε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων αλλά και ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ που σημείωσε ο Μπαρτόλο.
Όσον αφορά το πέναλτι, ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ επισημαίνει: «O διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε πτώση επιτιθέμενου στην περιοχή πέναλτι κατά τη διάρκεια προσπάθειας του αμυνόμενου να τον μαρκάρει για την μπάλα. Ο VAR έλεγξε το περιστατικό και συμφώνησε με τον διαιτητή ότι ο αμυνόμενος ανέτρεψε τον επιτιθέμενο. Η ΚΕΔ συμφωνεί με τη διαιτητική ομάδα ότι πρόκειται για παράβαση πέναλτι αλλά θα ήθελε να σημειώσει ότι θα έπρεπε να δοθεί και κίτρινη κάρτα για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης. Ο αμυνόμενος έκανε λάθος έξω από την περιοχή πέναλτι και κυνηγώντας τον επιτιθέμενο εντός αυτής, πραγματοποίησε επαφή με το δεξί πόδι του επιτιθέμενο, γεγονός που τον έκανε να χάσει την ισορροπία του. Παρόλο που το μαρκάρισμα του αμυνόμενου δεν ήταν με πρόθεση, αποτελεί ευθύνη του αμυνόμενου να αποφύγει κάθε επαφή ερχόμενος απο πίσω όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι μπροστά του».
Όσον αφορά το ακυρωθέν γκολ του ΝΠΣ Βόλος, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θεωρεί ότι πρόκειται για επικίνδυνο παιχνίδι και ότι η απόφαση ήταν σωστή.

















