Ο ΝΠΣ Βόλος «ψήνει» Αγγελόπουλο με δέλεαρ τη συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο ΝΠΣ Βόλος κατέθεσε πρόταση στον Εθνικό Άχνας για την απόκτηση του 19χρονου μεσοαμυντικού, Γιώργου Νικόλα Αγγελόπουλου.

Πρόκειται για Ελληνο-κύπριο αμυντικό χαφ και στόπερ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ισπανού προπονητή, που γνωρίζει τον νεαρό από το πρόσφατο πέρασμα του από την εν λόγω κυπριακή ομάδα. Υπό τις οδηγίες του Λόπεθ ο Αγγελόπουλος έκανε επτά από τις 11 εμφανίσεις του στο φετινό πρωτάθλημα.

Κατά μια πηγή ο νεαρός μεσοαμυντικός είχε άμεση επικοινωνία με τον Άνχελ Λόπεθ και τον «έψησε». Μάλιστα φαίνεται να του τόνισε πως, εάν υπογράφει, τότε θα τον βάλει βασικό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 3 Ιανουαρίου (19:00) για τη 16η αγωνιστική της Superleague.

Ο Αγγελόπουλος προέρχεται από την ακαδημία του Εθνικού Άχνας. Έχει ύψος 1.86, είναι διεθνής με τις μικρές της Κύπρου, μεγαλωμένος στο νησί της Αφροδίτης, αλλά ο πατέρας του είναι από την Ελλάδα. Θυμίζουμε πως στον Βόλο αγωνίζονται και οι Κύπριοι Χρήστος Σιέλης και Κωνσταντίνος Καραγιάννης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.