Το απόγευμα της Πέμπτης (1/8, 19:30) η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Ανδόρρα από την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στο «Estadi Nacional», στη ρεβάνς του υπέρ του 4-3 από την περασμένη Τετάρτη (24/7) στην OPAP Arena.
Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League, εκεί όπου ουσιαστικά την περιμένει ήδη η αρμένικη Νόα, η οποία νίκησε 7-0 τη Σλιέμα από τη Μάλτα στο πρώτο μεταξύ τους ματς.
Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ανδόρα με αρκετές απουσίες. Υπενθυμίζεται ότι για την «Ένωση» είναι εκτός οι Πινέδα, Ελίασον και Γαλανόπουλος που έχουν προσβληθεί από ίωση. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Οντουμπάτζο, ο οποίος όμως βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και οι Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ. Τραυματίας, εξάλλου, είναι ο Μπρινιόλι. Στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχο αμφίβολος δίνεται εκ νέου ο Ασούμπρε (πρώην εξτρέμ της Λαμίας και της ΑΕΛ). Όπως δηλαδή και πριν την πρώτη αναμέτρηση, στην οποία όμως τελικά αγωνίστηκε, για να τραυματιστεί εκ νέου και να αντικατασταθεί στο 19′.


















