Στον Ηρακλή ο διεθνής Σλοβάκος Χρομάντα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τον Σλοβάκο διεθνή Γιάκουμπ Χρομάντα απέκτησε ο Ηρακλής, με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται στον «γηραιό» για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή με την εμπειρία του.

Το νέο απόκτημα του Ηρακλή ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόζιτσε, ενώ έχει παίξει στα τμήματα υποδομών των Γιουβέντους, Τζένοα, Σαμπντόρια. Με την τελευταία έπαιξε στην ανδρική ομάδα, αφού είχε προηγηθεί δανεισμός του στην Προ Βερτσέλι. Εχει αγωνιστεί επίσης σε Ζένιτσα, Βικτόρια Πλζεν, Σλάβια Πράγας, Σλόβαν Λίμπερετς και τελευταίος του σταθμός ήταν η Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Η ανακοίνωση: «Ο 30χρονος Σλοβάκος αμυντικός μέσος Γιάκουμπ Χρομάντα γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1996 στην Κόσιτσε και αποτελεί μία ιδιαίτερα ποιοτική προσθήκη στη μεσαία γραμμή της ομάδας μας, έχοντας σημαντικές παραστάσεις από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Χρομάντα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Juventus, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Sampdoria, Pro Vercelli, Senica, Viktoria Plzeň, Slavia Praha και Rapid București, καταγράφοντας συμμετοχές σε Serie A, Fortuna Liga Τσεχίας, Europa League και Conference League.

Παράλληλα, φόρεσε τη φανέλα όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Σλοβακίας, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Ανδρών, μετρώντας πέντε διεθνείς συμμετοχές”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.