Τελικές λεπτομέρειες για Κολάσο, Γκαρσία και Μενέντες στον Άρη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τους μεταγραφικούς ρυθμούς τους ανέβασαν στον Άρη, καθώς οι Θεσσαλονικείς ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την τριπλή μεταγραφική τους ενίσχυση, με τις δύο περιπτώσεις να είναι κλεισμένες.

Μετά τη συμφωνία με τον Χαβιέ Ματίγια, παίκτες των «κίτρινων» πρέπει να θεωρούνται τόσο ο Νικολάς Κολάσο όσο και ο Ματέο Γκαρσία. Για τον πρώτο, αναμένεται η τελική συγκατάθεση της Μπόκα Τζούνιορς για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του, ενώ ο δεύτερος ανακοινώθηκε χθες από τη Λας Πάλμας.

Όσον αφορά τον Άλεξ Μενέντες, μένει να σταλεί από την πλευρά του το υπογεγραμμένο συμβόλαιο, που θα τον κάνει και αυτόν ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Οι μεταγραφές αυτές για τον Άρη έχουν την υπογραφή του Πάκο Ερέρα, με τους «κίτρινους» να θέλουν και να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των δύο Αργεντινών και του Ισπανού, ώστε να ενσωματωθούν όλοι τους στην προετοιμασία της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.