Τέλος από την Μπάγερν ο Αντσελότι

Η χθεσινή βαριά ήττα της Μπάγερν Μονάχου από την Παρί Σεν Ζερμέν (0-3) αποτέλεσε το «κύκνειο άσμα» για τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των Βαυαρών.

Πριν συμπληρωθεί μία ημέρα από το στραπάτσο στη γαλλική πρωτεύουσα, η διοίκηση της ομάδας συνεδρίασε και αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό.

«Η απόδοση της ομάδας μας από την έναρξη της σεζόν δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες που είχαμε. Το παιχνίδι στο Παρίσι μάς έδειξε ότι έπρεπε να λάβουμε μέτρα. Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και εγώ, είχαμε με τον Κάρλο μια ανοιχτή και σοβαρή συζήτηση σήμερα και τον ενημερώσαμε για την απόφασή μας» αναφέρει η γραπτή δήλωση του προέδρου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίνγκε.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κάρλο για τη συνεργασία και για την πρόοδο που μας έφερε. Είναι φίλος μου και θα παραμείνει, αλλά έπρεπε να πάρουμε μια επαγγελματική απόφαση για το καλό της Μπάγερν», καταλήγει η δήλωσή του.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού θα εκτελέσει ο Βίλι Σανιόλ, ο οποίος θα κοουτσάρει την Μπάγερν στον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Χέρτα Βερολίνου, την Κυριακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.