«Θα αντιμετωπίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική την επόμενη μέρα»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στον Σπορτ Fm Μαγνησίας και την εκπομπή του Γιώργου Καρδαμάκη φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, κ. Θανάσης Τζήμας, ο οποίος τόνισε ότι η βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας ήταν μία άτυχη στιγμή που δεν αξίζει στην ομάδα και τους παίκτες, ενώ δε θέλησε να παραδεχτεί ότι η Νίκη τέθηκε εκτός στόχων. Μάλιστα είπε ότι αν ο Απόλλωνας χάσει από τον Ολυμπιακό και τη Νίκη στον Βόλο, αμέσως η διαφορά μειώνεται κατά έξι βαθμούς!

Επίσης, επισήμανε πως η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί να αναρριχηθεί όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, αντιμετωπίζοντας με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική τη συνέχεια και με την ολοκλήρωση της μεταγραφής ενός σέντερ φορ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε εμμέσως στην κρούση που έγινε στον Ρήγα Φεραίο για τον Σέττο, όπως είναι κοινό μυστικό, και τις οικονομικές αξιώσεις που είχε η βελεστινιώτικη ομάδα, λέγοντας ότι είναι σεβαστό πως η διοίκησή της ήθελε να γεμίσει τα ταμεία της.

Αναλυτικά εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.