Θετικός σε κορωνοϊό ο Τσάβι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Θετικός σε τεστ κορωνοϊού βρέθηκε και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Τσάβι Ερντάντεθ. Ο Τσάβι έγραψε στα social media πως αισθάνεται καλά, ωστόσο ανέφερε πως πρέπει να μπει σε καραντίνα, μέχρι οι γιατροί να του επιτρέψουν να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Θυμίζουμε πως ο Τσάβι εργάζεται ως προπονητής στην Αλ Σάαντ, την ομάδα που ολοκλήρωσε ποδοσφαιρικά την καριέρα του. Ο Ισπανός «θρύλος» της Μπαρτσελόνα έγραψε:«Πριν από λίγες μέρες και ακολουθώντας τις οδηγίες, βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Ευτυχώς αισθάνομαι καλά, αλλά πρέπει να μπω σε καραντίνα μέχρι να μου δώσουν το “ok” οι γιατροί, για να μπορέσω να επιστρέψω στη ρουτίνα μου και τη δουλειά μου. Μέχρι τότε ο Ντέιβιντ Πρατς θα προπονεί την ομάδα εκ μέρους μου, από το τεχνικό επιτελείο. Να προσέχετε και τα λέμε σύντομα στο γήπεδο» .

Σε εξετάσεις για κορωνοϊό υποβλήθηκαν, επίσης, η σύζυγος και τα δυο παιδιά του όμως η οικογένειά του δε νοσεί, κάτι που σημαίνει πως ο Τσάβι πρέπει να μείνει απομονωμένος κι από την οικογένειά του.

πηγή: ethnos.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.