Ποδόσφαιρο και βάρη πριν το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Άρη στην Πορταριά

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το πρόγραμμά του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πορταριά, με τους “πράσινους” να σηκώνουν βάρη και να ετοιμάζονται για το φιλικό με τον Αρη.

Οι “πράσινοι” το πρωί της Δευτέρας (3/9) είχαν πρόγραμμα με μπάσκετ, αλλά και βάρη στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου “Xenia Palace” στην Πορταριά, ενώ προπόνηση έγινε και το απόγευμα της Δευτέρας και θα γίνει και το πρωί της Τρίτης (4/9), πριν το φιλικό την ίδια μέρα κεκλεισμένων των θυρών με τον Άρη, που θα είναι το δεύτερο στο Πήλιο έπειτα από αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Στην κυριακάτικη προπόνηση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού κλήθηκαν να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό: Να παίξουν ποδόσφαιρο!

Όπως γνωστοποίησε η ”πράσινη” ΚΑΕ, άπαντες ευχαριστήθηκαν αυτό το μίνι διάλειμμα, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η συμμετοχή του Τσάβι Πασκουάλ!

«Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ πριν την έναρξη της χθεσινής απογευματινής προπόνησης, καθώς το “ζέσταμά” τους περιελάμβανε… ποδόσφαιρο στο γήπεδο της περιοχής. Οι παίκτες του τριφυλλιού και μέλη του staff χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αγωνίζεται και να δείχνει στοιχεία του ταλέντου του στο ποδόσφαιρο. Για την ιστορία, η άσπρη ομάδα, με ηγέτη τον γιατρό Γιάννη Γιαννακόπουλο επιβλήθηκε με 2-1 της κίτρινης. Το βέβαιο είναι πως άπαντες το διασκέδασαν με την ψυχή τους”” ήταν το μήνυμα των «πρασίνων στη σελίδα τους στο Facebook.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.