Ποιοι θα δώσουν το παρών στην “πρώτη” του Θησέα – Τρία τα κλεισμένα φιλικά

Στο γήπεδο της Αγριάς η προετοιμασία του Θησέα την πρώτη βδομάδα

Στις 18.00 στο γήπεδό του τη Δευτέρα (27/7) ο Θησέας Αγριάς ξεκινά προετοιμασία για την 3η του σεζόν στη Γ’ Εθνική. Ο νέος προπονητής Λευτέρης Καλογήρου και ο άμεσος συνεργάτης του και προπονητής τερματοφυλάκων, Λευτέρης Φούτρης, θα περιμένουν να δώσουν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας οι έξι παίκτες που αποκτήθηκαν μαζί με άλλους 11 που παρέμειναν από το περσινό ρόστερ, το σύνολο 17, ενώ συν τοις άλλοι κάποιοι πιτσιρικάδες θα προπονούνται με την ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Οι έξι νέοι είναι οι Κουτσιρίμπας, Γκάγκας, Τσιανάκας, Βουρδάκης, Δουλάς και Κωστούλας και οι 11 “παλιοί” οι Οικονόμου, Κοτζαθανάσης, Βλάχος, Δημητριάδης, Ζάχος, Ζαχαράκης, Λίτσιος, Μπόρας, Νιαώτης, Σιώμος, Ιακωβίδης.  Σίγουρα, η τεχνική ηγεσία επιθυμεί ένα ρόστερ 22-23 ατόμων, αλλά χρόνος υπάρχει για κάποιες κινήσεις, οι δύο εκ των οποίων θα αφορούν τερματοφύλακες, αφού μετά την αποχώρηση των Κεφαλά και Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο έμπειρος Κουτσιρίμπας, που επέστρεψε μετά από έναν χρόνο.

Σε ό,τι αφορά τα φιλικά έχουν κλειστεί τρία μέχρι στιγμής με Δήμητρα στην Ευξεινούπολη στις 22 Αυγούστου, με Ελασσόνα στην Αγριά στις 26 Αυγούστου και με Γ.Σ. Αλμυρού στις 12 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας, ενώ υπάρχουν κενές ημερομηνίες και για άλλα στις 9, 16 και 30 Αυγούστου.

Να τονιστεί ότι μετά από αποχή τεσσεράμισι μηνών είναι εύλογο ότι η πρώτη βδομάδα προετοιμασίας θα έχει τον χαρακτήρα προσαρμογής και θα γίνει στην Αγριά, ενώ το κυρίως στάδιο θα αρχίσει στις 3/8 και θα διεξαχθεί κατά βάση στο γήπεδο των Λεχωνίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.