Πολίτης, ο Βολιώτης δράκος του Ληξουρίου!

Μπορεί ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής Μιχάλης Πολίτης να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του ΝΕΟ Ληξουρίου, παρά το ότι ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του συλλόγου στην άνοδο στη Β’ Εθνική, μόλις από την πρώτη χρονιά στη Γ’ κατηγορία, ωστόσο πρόλαβε και άφησε το στίγμα του, με τους οργανωμένους οπαδούς της κεφαλλονίτικης ομάδας να τον αποχαιρετούν, χαρίζοντάς του και το προσωνύμιο… δράκος!

Οι «Egkelados Ultras» όπως αποκαλούνται, δημοσίευσαν κείμενο στο διαδίκτυο, αφιερωμένο στον Βολιώτη καλαθοσφαιριστή, που αναφέρει τα εξής: «Σε μερικά χρόνια από τώρα θα διηγούμαστε στα εγγόνια μας σαν παραμύθι ότι αυτή η μικρή πόλη ανέβηκε στην Β εθνική (στην συνείδηση όλων σαν πρωταθλήτρια).

Ένα παραμύθι που είχε και νεράιδες αλλά και δράκο. Έναν δράκο που στα μεγάλα παιχνίδια ήταν παρών, ένα δράκο που όταν η μπάλα έκαιγε ήταν παρών. Αυτός ο δράκος δεν ήταν άλλος από εσένα Μιχάλη Πολίτη.

Δυστυχώς δεν έχουμε την μπασκετική σκέψη και ευφυΐα, όπως κανείς άλλωστε στο μικρό μας χωριό, όπως εσύ, για να δικαιολογήσουμε και να κατανοήσουμε γιατί στην παρθενική μας συμμετοχή στη Β’ δεν θα είναι παρών ο καλύτερος παίχτης της φετινής χρονιάς.

Σίγουρα όμως μπορούμε να σε ευχαριστήσουμε για κάθε λεπτό που είχαμε την χαρά και την τιμή να σε απολαύσουμε στο παρκέ. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη όπως εσύ. Καλή συνέχεια φίλε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.