Πολλές κινήσεις σε όλα τα μέτωπα στον Ολυμπιακό Βόλου

Πέρα από τις μεταγραφές

Η διαμόρφωση του ρόστερ έχει έρθει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό Βόλου, και ήδη φαίνεται ότι υπάρχουν κάποια πρώτα δείγματα θετικής απόκρισης, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι και πολλά άλλα θέματα τα οποία καλείται να χειριστεί η νέα διοίκηση…

Αρχικά για τους ποδοσφαιριστές μπορεί να μην υπήρξε κάποια ανακοίνωση μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μία κοινή για όλους τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα, ίσως και για νέες προσθήκες στο ρόστερ. Άλλωστε κρούσεις έχουν γίνει και σε άλλες ομάδες του Βόλου και της Μαγνησίας ευρύτερα, για παίκτες που ενδιαφέρουν το τεχνικό επιτελείο για τη νέα χρονιά.

Παίκτες θα ενταχθούν και θ’ ανακοινωθούν κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά που θα προπονούνται και πού θα δίνονται οι αγώνες τη νέα χρονιά; Το γηπεδικό αυτήν τη στιγμή είναι μείζον και η νέα διοίκηση είναι αυτή που καλείται να το χειριστεί! Χρόνος μπορεί να υπάρχει για να βρεθεί χώρος για τους αγώνες της νέας χρονιάς, χωρίς βέβαια οι επιλογές να είναι απεριόριστες, ωστόσο ο χώρος που θα φιλοξενεί τις προπονήσεις και θ’ αποτελεί βάση της ομάδας είναι ένα θέμα που πρέπει σαφώς να κλείσει πιο γρήγορα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νυν διοικούντες έχουν χτυπήσει την πόρτα ιδιωτικών εγκαταστάσεων, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται απ’ όλες τις πλευρές, για να δουν τι μπορεί να γίνει στο πλαίσιο κάποιας συνεργασίας.

Όσον αφορά το προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου; Το θέμα παραμένει ρευστό, με την τοπική δημοτική Αρχή να έχει αποφασίσει αυτό να περάσει στον Ρήγα Φεραίο, και τους «ερυθρόλευκους» να πιέζουν προκειμένου να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση για να φιλοξενηθούν κι αυτοί εκεί. Από την άλλη, το κέντρο της Άλλης Μεριάς δεν θα είναι για πάντα διαθέσιμο, αφού λήγει η σύμβαση με τον δήμο Βόλου, αλλά και ν’ ανανεωθεί, θα μπορεί να φιλοξενεί όλα τα τμήματα (Άνδρες και υποδομή);

Όσον αφορά την οργάνωση, κάτι βέβαιο για το ποιοι θα είναι στο πλευρό της ομάδας σε καίρια πόστα, όπως αυτό του γενικού αρχηγού κτλ δεν έχει έρθει στο προσκήνιο. Οπότε αναμένονται αρκετές ανακοινώσεις για όλα τα ζητήματα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.