Πόλο Ανδρών: Περιμένει την έγκριση και ο ΟΥΚ

Tην ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τι ξημερώνει όσον αφορά και το άθλημα της υδατοσφαίρισης, οι ομάδες πόλο που συμμετέχουν ακόμη και στα κορυφαία πρωταθλήματα, περιμένουν χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν, με εξαίρεση τους συλλόγους που συμμετέχουν μόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η ομάδα του Βόλου, αφού η αγωνιστική δράση έχει ανασταλεί και στην Α1 ανδρών, περιμένοντας τις εξελίξεις, με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ήδη σταλεί στους αρμόδιους προς έγκριση, να αποτελούν το βασικό επιχείρημα για επανέναρξη των αγώνων.

Η ομάδα του Βόλου πάντως έδειχνε το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρά τα αρχικά αρνητικά αποτελέσματα, να βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της και να αποκτά χαρακτήρα συνόλου Α1 κατηγορίας, μέσα από σκληρή και καθημερινή δουλειά, παρά το γεγονός ότι είναι και η μόνη της κατηγορίας, χωρίς ξένους παίκτες στις τάξεις της. Μέρος όμως αυτής της δουλειάς χάνεται, από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα προπονήσεων.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες παραμένουν πάντως σε ετοιμότητα, ελπίζοντας ότι σύντομα θα αρχίσει η αγωνιστική δράση και θα μπορέσουν να μπουν στην πισίνα τουλάχιστον για προπονήσεις. Όσον αφορά τις ομάδες με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν, αυτό ισχύει μόνο για τα σύνολα ανδρών και όχι για τις Γυναίκες, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.