Πόλο Ανδρών: Στην τελική φάση της Γ’ Εθνικής η Νίκη Βόλου

Την πρόκρισή της στην τελική φάση της Γ’ Εθνικής, διεκδικώντας την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία, πανηγυρίζει η ομάδα πόλο Ανδρών της Νίκης Βόλου, καθώς ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (19/9) οι αγώνες και στους πέντε Ομίλους της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Γ’ Εθνικής Ανδρών και αναδείχθηκαν οι δέκα ομάδες  που πήραν τα εισιτήρια της πρόκρισης.

Ένα θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα εμφατικό αρκούσε στους «κυανόλευκους» για να πάρουν την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης (1-3/10), επικρατώντας με σκορ 20-6 σε βάρος του ΝΟ Μεσολογγίου. Ωστόσο η Νίκη Βόλου γνώρισε ανάλογη ήττα από την  ομάδα της Ιτέας (σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι πάντως) με σκορ 18-5.

Οι ομάδες που πήραν την πρόκριση συνολικά στην τελική φάση είναι οι ΝΟ Αγ. Νικολάου, ΑΟ Καστέλλας (από τον Όμιλο Αττικής), ΝΟ Χαλκίδας, ΑΝΟ Αργυρούπολης (από τον Όμιλο Χαλκίδας), ΝΟ Ιτέας, Νίκη Βόλου (από τον Όμιλο Ιτέας), Νηρέας Πάτρας, Άργης Καλαμάτας (από τον Όμιλο Πάτρας), ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΝΟ Καβάλας-Αργοναύτες (από τον Όμιλο  Αλεξανδρούπολης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.